Tuesday, November 29, 2016

NewYear's COLLECTION 2017.


Oni koji nas prate od nekih ranih početaka, znaju da izbacujemo kolekcije periodično, najčešće sezonski, ali da dvije obavezno izbacimo svake godine, a to su rođendanska kolekcija u martu i novogodišnja pred kraj godine. Moram biti iskrena, novogodišnja kolekcija je nešto posebno jer probudi u nama onu divnu prazničnu inspiraciju i toplinu, uvijek bude zapaženija od ostalih i izaziva WOW reakciju kod djevojaka koje vole i nose nakit. Možda je jedan od razloga i taj što nam dopušta da ubacimo mnogo više glamura i blještavila nego u uobičajne sezonske kolekcije, s obzirom da se uglavnom nosi na novogodišnjim proslavama kad sve blješti i sija, a nakit pogotovo.






Za ovu godinu Novogodišnja kolekcija objavljena je 27.11.2016. godine na našoj facebook stranici i već je pobrala sve vaše simpatije s obzirom na rekacije, komentare i naravno narudžbe. Trudile smo se da glamurozni nakit osmišljen za ovu prigodu prate što efektnije fotografije i iskreno se nadam da smo u tome uspjele (moram priznati mi smo prezadovoljne fotkama!). S obzirom da nemamo neki veliki tim ljudi iza sebe i da uglavnom sve same odradimo uz pomoć naših bližnjih, članova porodice ili prijatelja, mi smo više nego zadovoljne krajnjim rezultatom! 

Na linku Novogodišnja kolekcija 2017. možete pogledati šta smo vam to pripremili za ovogodišnju najluđu noć i najljepši mjesec u godini i naravno komentarisati, lajkovati, podijeliti i poručiti svoje komade.
Šaljemo vam tople novogodišnje pozdrave!






No comments:

Post a Comment